Prodat Domek, Almaty, Almaty, Kazachstán, м-он Баганашыл-2

Prodat - Cod. 26167

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 233 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Prodávat 5-pokojový rodinný dům ve městě Almaty (Kazachstán) NW Alatau výše Kazachfilm, Baganashil-2. Cena: 390 000 $.
New Mighty major zemětřesení-důkaz dům postavený v roce 2012. Dům je velmi světlý, teplý, pohodlný, moderní. Na prodej vzhledem k naléhavé odletem. Dům byl postaven pro sebe z drahých moderních vysoce kvalitních stavebních materiálů. Renovace kvalitu, design a interiér domu je navržena ve stejném stylu, drahý laminát, dvě cihlové zdi, plastová okna vysoké kvality vyrobený v Německu. Ekologický okres města, čerstvý horský vzduch, klidná, výhodná poloha. Před Al-Farabi Avenue 7 minut. Pohodlné check in od Kazachfilm, Baganashil, Remizovki, Navoi. Tyto dva vodní systémy. Nouzové osvětlení. Ve dvoře světelných čidel na pohybu. Velké světlé kuchyně 30 metrů čtverečních. m. s elegantním elegantním italským nábytkem a vynikající kvalitními vestavnými spotřebiči. Velmi funkční nábytek. Dva vestavěné chladničky a mrazničky «Hotpoint-Ariston». Krásný a světlý interiér kuchyně v klasickém stylu vytváří příjemnou atmosféru a dobrou náladu. Vše, co to udělal, a promyšlené pro snadné použití a provozu. Dvě koupelny, samostatné WC ve dvoře s odpadními vodami. Prostorná hala. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Dvě ložnice, obývací pokoj, pracovna, velký obývací pokoj, šatna, předsíň. Nový nábytek, nové spotřebiče, všechny dostupné nástroje se zárukou. V obývacím pokoji luxusní velký stůl pro příjem hosty pro 14 osob s krásnými vyřezávanými čalouněných židlí. Krásné moderní lustry a lampy dát pokoj zvláštní pohodu. Všude originální koberce dovážených kované polské říms a drahé stylové závěsy a rolety. Domácí kancelář je vybaven velkým psacím stolem s pohodlnou pracovní plochu a mobilní tabulkách pro produktivní práci, dva prostorné knihovny. Vše, co se děje s chutí a se všemi detaily a vybavení pro pohodlný pobyt. 3 Satelitní antény 3 TV. Dva telefony, internet. Pancéřové dveře vykládaná přírodního dubu, kompletní s předního světového výrobce zámků «Mul-T-Lock" (Izrael). Dveře jsou vybaveny anti-vloupání a dekódování klíčů. Ve dvoře - chodníku, země je plochá, kulatá střecha bouře, příliv a odliv, velký přístřešek pro auto pro 4 auta, s recepcí si hosté mohou dát 6 vozů. Oblast je kompletně oplocen. Asfaltová cesta vedoucí k domu. Velký sklep s vytápěním z 5 pokojů, výška stropů - 3 m, vhodná pro vysoce kvalitní bydlení. Dřevěné koupel v ruském dřevo (borovice): ". Termofor" ruské / finský parní lázní, sprchou (Česká instalatérské), dřevěné falešný oblivochnoe vědro, masáže, relaxační místnost, nová plastová okna, teplé podlahy, nové ruské peci tepelně odolné oceli firmy Na území jsou ovocné stromy (hrušeň, švestka, třešeň).
Lůžka se vzácnými odrůd růží, holandských tulipánů. Automatické brány. Kód zámek na bráně. Přenosné šikovný video intercom. Bezpečnostní alarm, domácí bezpečnostní společnost střežení Kuzet. Dobré slušný sousedé jsou velmi přátelské a užitečné. Dům je v perfektním stavu, čistý, a můžete volat v živě. Celý balíček dokumentů. Malé obchodovatelné.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB